Program Integrasi Kejuruteraan dan Alam di Akademi Tahfiz Mandarin - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PULAU KETAM, 9 Nov – Jabatan Kejuruteraan Awam, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Kelab Pelajar Kejuruteraan Awam (CESC) dan badan bukan kerajaan Kengkawan Project mengadakan Program Integrasi Kejuruteraan dan Alam (i-Kalam) di Akademi Tahfiz Mandarin (ATM), Pulau Ketam, Klang.