Pelajar, pensyarah Fakulti Sains bersihkan pantai Morib - Noor Nasruddin, Amirul Asyraf (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
BANTING, 1 Dis - Persatuan Mahasiswa Fakulti Sains (FaSSA) dengan kerjasama Kelab Mahasiswa Kimia (KMK), Jabatan Kimia, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Chemical Catalysis Day 2019 di Pantai Morib, di sini.