Physineration Camp, permulaan baharu mahasiswa Jabatan Fizik - Azman, Nurul Afiqah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA PILAH, 21 Sept – Seramai 116 orang pelajar tahun satu Jabatan Fizik Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Physineration Camp 19/23 di D’Kok Eco Camp, Kuala Pilah, Negeri Sembilan.