Pelajar UPM, Shomy terima Anugerah Legacy sempena memperingati Princess Diana - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
LONDON, 26 Nov - Pelajar dari Fakulti Ekonomi dan Pengurusan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Shomy Hasan Chowdhury dari Bangladesh yang juga aktivis air dan kebersihan telah menerima anugerah The Legacy Award sempena memperingati usaha mendiang Puteri Diana dalam kerja-kerja kemanusiaan oleh generasi muda.