Kekangan kewangan tak halang dua beradik Iban raih ijazah - Nazri, Siti Nur Amanina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 19 Nov – Adik beradik dari suku kaum Iban ini berjaya membuktikan kekangan kewangan bukanlah penghalang untuk mereka berjaya walaupun hanya dibesarkan oleh ibu tunggal.