Simposium Kebangsaan Sains Matematik perkasa bidang sains matematik - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
BANGI, 27 Nov – Ahli matematik, sains atau kejuruteraan perlu mempertingkatkan kerjasama di kalangan mereka secara lebih agresif, kata Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi), Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Zulkifli Idrus