Wanita berbakat dekorasi rumah genggam ijazah - Zulfakar, Putri Nabila (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 19 Nov - Minat mendalam terhadap dekorasi rumah jelas bukan penghalang bagi Nur Diyana Zolkiffly, 25, untuk menamatkan pengajian dan menerima Bacelor Sains Pemakanan dan Kesihatan Komuniti pada Majlis Konvokesyen ke-43 Universiti Putra Malaysia (UPM), hari ini.