Penembak sukan SEA peroleh ijazah - Ahmad Zaimi, Noraida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 19 Nov – Sebagaimana bidikan dan penumpuan penuh ketika menembak di lapangan sasar, begitulah juga fokus yang diberikan oleh penembak negara, Muhammad Zubair Mohammad dalam pelajaran sehingga beliau berjaya memperoleh ijazah Bacelor Kejuruteraan (Sistem Komputer & Komunikasi).