Pernah diikat kedua kaki dengan kayu supaya lurus, kini Hussein raih Bacelor - Mohamed Rafic, Nurul Amiraa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 19 Nov – "Ummi pernah ikat kedua kaki saya dengan kayu panjang sebagai inisiatif rawatan fisioterapi di rumah, dengan harapan saya boleh berjalan seperti kanak-kanak lain dan bersekolah seperti biasa," mata Hussein mula berkaca-kaca menceritakan pengalamannya ketika di bangku sekolah rendah.