Selepas dapat Master, suami isteri mahu sambung Ph.D - Mohammad, Adzin (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 19 Nov – Pasangan suami isteri Redzuan Mohammad Suffian James dan Norwahyuni Mohammad Yusof mencipta kenangan manis apabila berjaya bergraduat bersama-sama dengan memperoleh ijazah Master Biokomposit Teknologi dan Rekabentuk (INTROP) pada Majlis Konvokesyen ke-43 Universiti Putra Malaysia (UPM), hari ini.