Ibu tunggal redah sungai dua jam untuk dapatkan bacelor - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 19 Nov: “Ibu kena kuat, abang ada,” itulah kata keramat daripada Muhd Aireill Irfan anak sulung kepada graduan Bacelor Sains Pembangunan Sumber Manusia, Nurul Athirah Abdullah apabila ibunya menghadapi saat getir dan menangis ketika menghadapi kesukaran dalam penghidupan.