Halangan guru tidak menghalang Kar Jun berolahraga - Wan Nur Zurain (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 17 November 2019 – Walaupun pernah dipersoalkan minatnya untuk menyertai sukan olahraga, namun Kwong Kar Jun atau lebih mesra disapa Kar Jun tetap meneruskan minatnya dalam sukan olahraga dan kini telah berjaya mendapatkan Bacelor Pentadbiran Perniagaan.