Dua atlet hoki negara raih bacelor pendidikan selepas tangguh tiga hingga tujuh tahun - Cheng, Kai Wah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 16 Nov – Graduan Bacelor Pendidikan (Pendidikan Jasmani), Fakulti Pengajian dan Pendidikan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Siti Noor Amarina Ruhani, 30, dan Raja Norsharina Raja Shabuddin, 28, telah berjaya mendapat ijazah sempena Majlis Konvokesyen UPM Ke-43, hari ini, selepas menangguhkan pengajian masing-masing antara tiga hingga tujuh tahun