Autisme tidak halang cipta kejayaan - Zulfakar, Putri Nabila (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 17 Nov - Meskipun dilahirkan sebagai anak istimewa yang mengalami masalah autisme namun kecekalan dan keazaman Farah Raihanah Atan, 26, untuk bergelar seorang graduan wajar dicontohi generasi muda yang lain.