SPM tiada A punca titik tolak Azri genggam ijazah di usia 37 tahun - Mohamed Rafiq, Nurul Amiraa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 17 Nov - "Saya pernah berjanji pada diri perlu terima diploma sebelum usia 30 dan ijazah sebelum usia 40. Akhirnya hari ini janji ini tercapai,” mata Azri mula berkaca-kaca.