Program ‘ProEXSA Graduate Employability’ perkasa kebolehpasaran graduan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
SERDANG , 20 Sept – Seramai 76 orang peserta menghadiri program ProEXSA: Graduate Employability, yang pertama kali diadakan bertujuan meningkatkan kebolehpasaran serta memastikan mahasiswa mempunyai nilai tambah dan lebih bersedia untuk menghadapi dunia pekerjaan.