UPM Himpun 1,100 Ekor Anjing Pecah ‘Malaysia Book Of Record’ - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 8 Julai – Persatuan Mahasiswa Fakulti Perubatan Veterinar (VETERNAK) Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Persatuan Zoologico berjaya memecahkan rekod ‘Malaysia Book of Record’ (MBR) dalam menghimpunkan 1,100 ekor anjing di Malaysia.