UPM Menang 3 Emas dan 2 Perak di INNOVA, Belgium - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
BRUSSELS– Seramai lima penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih satu anugerah khas dan lima pingat di World Exhibition on Innovation, Research and New Technologies (INNOVA) pada 18-20 November 2010.