Lahirkan graduan sebagai insan - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG: Pro-Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Academician Prof. Emeritus Tan Sri Dr. Syed Jalaludin Syed Salim mahu UPM melahirkan graduan sebagai insan, dan bukan semata-mata berpaksikan modal insan.