Graduan perlu punyai wibawa, integriti - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 17 Nov: Pro-Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Tan Sri Mohd Bakke Salleh mahu graduan memiliki serta mengamalkan sifat berwibawa, berintegriti dan menjalankan tanggungjawab dengan amanah.