Aida dipilih penerima Hadiah Pingat Emas Canselor - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 16 Nov: Pemenang Hadiah Pingat Emas Canselor, Majlis Konvokesyen ke-43 Universiti Putra Malaysia (UPM), Aida Fitri Peli melengkapkan legasi keluarga apabila beliau menerima ijazah dari UPM hari ini, sekali gus mencatat sejarah tersendiri keluarga (record of sort) kerana semua abang dan kakak serta kedua-dua ibu bapanya adalah graduan lepasan UPM.