Graduan perlu cabar diri keluar daripada kepompong biasa - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 16 Nov - Graduan perlu berani mencabar diri untuk keluar daripada kepompong biasa bagi mentransformasikan diri mereka daripada individu biasa kepada individu luar biasa, kata Pro-Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Tan Sri Lim Ah Lek.