Tan Sri Tony Fernandes terima Ijazah Kehormat Doktor Pengurusan - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 16 Nov: Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Kumpulan AirAsia, Tan Sri Tony Fernandes dikurniakan Ijazah Kehormat Doktor Pengurusan pada Majlis Konvokesyen Ke-43 Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini.