UPM perlu jadi ‘juara sebenar’ bidang pertanian - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 15 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) perlu terus mempertingkat dan memperkukuhkan lagi kedudukan untuk menjadi ‘juara sebenar’ (real champion) bidang pertanian, kata Pengerusi Lembaga Pengarah UPM, Tan Sri Dr. Ghauth Jasmon.