Sultan Sharafuddin mahu graduan UPM berjaya dalam akademik dan sahsiah - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 16 Nov - Sultan Selangor, Canselor Sultan Sharafuddin Idris Shah mahu graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih kejayaan dalam kedua-dua bidang akademik dan sahsiah, serta menyuburkan jiwa kepemimpinan dalam diri masing-masing.