FPP anjur Program Inspirasi Minda Hijau beri kesedaran kurangkan plastik - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG – Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Program Inspirasi Minda Hijau 2019 (IM-HIJAU2019) untuk menangani isu pencemaran sisa plastik sekali guna di Malaysia dan memupuk kesedaran tentang kepentingan mengurangi penggunaan plastik dalam kehidupan seharian.