Teroka ilmu statistik melalui permainan - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 5 Ogos, 2020: Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) mencipta inovasi pembelajaran statistiik melalui kaedah permainan ‘Stats-Trek’ iaitu teknik pengajaran dan pembelajaran yang berkesan untuk kanak-kanak, mahupun pelajar universiti.