Karnival kerjaya CanMerdeka tawar 500 pekerjaan untuk pesakit kanser - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 17 Okt - Program karnival kerjaya CanMerdeka memberi suatu harapan baharu kepada pesakit kanser yang telah hilang pekerjaan untuk kembali bekerja kerana majikan yang menyertai program itu menyediakan lebih 500 tawaran pekerjaan, khas untuk golongan berkenaan.