ITMA bantu perkasa sains dan teknologi pelajar SMK Batu 8, Puchong - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 24 Sept – Makmal Sintesis dan Pencirian Bahan (MSCL), Institut Teknologi Maju (ITMA), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Program Pemindahan Ilmu: Memperkasakan Ilmu Sains dan Teknologi Pelajar Aliran Sains Peringkat STPM SMK Batu 8, Puchong (SMKBP).