Jia Yong naib juara Young Persons’ World Lecture Competition - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
LONDON, 10 Okt – Pelajar PhD daripada Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Lam Jia Yong telah memenangi tempat kedua untuk syarahannya yang bertajuk ‘DNA biosensor based on optical fibre for the detection of pathogen: A novel approach’ dalam the 15th Young Persons World Lecture Competition (YPWLC).