Empat ahli akademik UPM terima Anugerah Akademik Negara Ke-13 - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERI KEMBANGAN, 29 Okt – Empat ahli akademik Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobatkan antara sembilan penerima Majlis Anugerah Akademik Negara ke-13 di Hotel Palace of The Golden Horses di sini.