ICERP2019 didik masyarakat digital integrasi nilai humanistik - Nazri, Siti Nur Amanina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PUTRAJAYA, 22 Okt – Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan The 5th International Conference on Educational Research Practice (ICERP) 2019 bertujuan mendidik masyarakat digital untuk mengintegrasikan nilai humanistik dan saintifik dalam bidang pendidikan.