Prof. Yaakob Terima Anugerah Khas Inovasi Islam 2010 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
PUTRAJAYA, 5 Ogos – Pengarah Institut Penyelidikan Produk Halal (IPPH) Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Yaakob Che Man memenangi Anugerah Khas Inovasi Islam 2010 dalam Karnival Inovasi Islam Peringkat Kebangsaan.