Raja Muda Perlis berkenan sempurnakan Majlis Pecah Tanah Padang Besbol - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 24 Okt – Raja Muda Perlis, Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullail berkenan menyempurnakan Majlis Pecah Tanah Padang Besbol UPM yang pertama dalam negara di Pusat Sukan, Universiti Putra Malaysia (UPM).