SPARTAR suntik minat pelajar sekolah belajar ke peringkat ijazah - Mohd Rozi, Nur Eizni Shafiqah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG – Pelajar SMK Senaling, Kuala Pilah menyertai Sparkle Star Outreach Programme (SPARTAR) 2.0 dan merasai sendiri suasana kehidupan di kampus Universiti Putra Malaysia (UPM), yang bertujuan menyuntik minat pelajar untuk meneruskan pembelajaran ke peringkat ijazah.