Lebih 80 penyelidik, saintis sertai pameran NYAWA’19 - Nazri, Siti Nur Amanina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 13 Okt – Lebih 80 orang penyelidik dan saintis mengambil bahagian dalam pameran Nature’s Yield and Wonders of Art (NYAWA) ’19 di Universiti Putra Malaysia (UPM), yang bertujuan mendekatkan dunia ilmuan di universiti dengan masyarakat umum mengenai penyelidikan dan penemuan saintifik.