Bulan Keusahawanan Siswa terap budaya usahawan pelajar - Ahmad Zaimi, Noraida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 7 Okt – Pusat Pembangunan Keusahawanan dan Kebolehpasaran Graduan (CEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Majlis Pelancaran Bulan Keusahawanan Siswa 2019 bagi menerapkan budaya keusahawanan di kalangan pelajar Institusi Pengajian Tinggi (IPT).