Tengku Permaisuri Norashikin lancar buku berkaitan pesakit kanser - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 20 Okt - Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin berkenan melancarkan dua buku bertajuk Panduan Untuk Penjaga Pesakit Kanser dan Memahami Kanser: Panduan untuk Pesakit bagi memberi maklumat kepada golongan itu.