Naib Canselor rasmi Kedai Buku Penerbit UPM - Ahmad Zaimi, Noraida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 27 Sept – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris merasmikan Kedai Buku Penerbit UPM dan majlis Apresiasi Karyawan 2019 di Kedai Buku Penerbit UPM di sini.