Fakulti Perhutanan UPM, Queensland University of Technology laksana kempen pemuliharaan hutan batu kapur - Isa, Siti Suriawati (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
LANGKAWI, 1 Okt – Fakulti Perhutanan, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Queensland University of Technology (QUT), Australia meneruskan kempen kesedaran dan pemuliharaan hutan batu kapur untuk tahun ketiga di Langkawi dari 26 September hingga 1 Oktober lalu.