UPM@Desa Serdang Digital Knowledge beri pendidikan awal teknologi maklumat - Nazri, Siti Nur Amanina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 27 Sept – Sekolah Pengajian Siswazah (SPS), Unversiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program UPM@Desa Serdang Digital Knowledge bagi memberikan pendidikan awal perkembangan teknologi maklumat dan komunikasi di peringkat sekolah menengah dan universiti selaras dengan falsafah 5.0.