Program Pelancongan Pelajar Pupuk Kesedaran Industri Pelancongan Negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 29 November - Program Pelancongan Pelajar (3P) mampu memupuk kesedaran dan kepentingan generasi muda terhadap industri pelancongan negara.