75 pelajar sertai Gerak Ilmu Mahasiswa Baharu BIOGEN - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PORT DICKSON, 22 Sept – Seramai 75 pelajar baharu Jabatan Biologi, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Program Gerak Ilmu Mahasiswa Baharu BIOGEN19/23 di Institut Antarabangsa Akuakultur dan Sains Akuatik (i-AQUAS), di sini.