Pelajar UPM sertai program mobiliti ke University of Western Australia - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PERTH - Seramai 10 pelajar Jabatan Biologi, Fakulti Sains (FS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai program mobiliti ‘Scientist Log: Perth, Journey Across Ocean to University of Western Australia (UWA), Australia’ yang dianjurkan oleh Kelab Mahasiswa Biologi (KMB), UPM baru-baru ini.