UPM, Ahli Parlimen Kuala Langat meterai MoU - Amirudin, Nisa Khairina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 4 Sept – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP) dan Ahli Parlimen Kuala Langat, Dr. Xavier Jayakumar menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) sebagai platform kerjasama antara UPM dan komuniti Kuala Langat.