MyCC dan FEP meterai kerjasama undang-undang persaingan ekonomi - Mahmud Mahayudin, Nurzatul Hakimah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PUTRAJAYA, 20 Ogos – Fakulti Ekonomi dan Pengurusan (FEP), Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalin kerjasama strategik dengan Suruhanjaya Persaingan Malaysia (MyCC) dalam bidang advokasi dan polisi undang-undang serta berkaitan dengan undang-udang ekonomi di bawah Akta 2010 [Akta 712].