Program Pembangunan Keusahawanan Asnaf FEP UPM dan QSR Brands membuahkan hasil - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG - QSR Brands telah memberi tajaan sebanyak RM50,000 kepada Fakulti Ekonomi dan Pengurusan (FEP) Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk melaksanakan Program Pembangunan Keusahawanan Asnaf terhadap pelajarnya daripada keluarga fakir dan miskin bagi mengembangkan perniagaan masing-masing.