Program mobiliti 'Jelajah Bahasa Sepanyol UPM - VALLADOLID 2019' - Mohd Sera’a, Azlina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
Valladolid (SEPANYOL), 1 Sept - Bahagian Kemahiran Bahasa Melayu dan Bahasa Global, Pusat Pemajuan Kompetensi Bahasa (CALC), Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalankan program mobiliti ‘Jelajah Bahasa Sepanyol UPM-Valladolid 2019’ di Fundación de la Lengua y Cultura Española, Valladolid, Sepanyol.