Outreach Jom Sains! bantu murid sekolah luar bandar - Sawal, Aisyah Syahirah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PORT DICKSON - Putra Bakti Outreach Jom Sains di bawah Persatuan Mahasiswa Fakulti Sains (FaSSA), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program “Outreach Jom Sains!” bagi memupuk minat sains dalam kalangan murid sekolah luar bandar di Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Saujana, di sini.