Lawatan FSKTM ke sekolah angkat UPM MRSM Kuala Klawang - Madzi, Hizmawati (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA KLAWANG, 6 Sept - Sekumpulan pensyarah Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) diketuai Ketua Jabatan Multimedia, Profesor Madya Dr Fatimah Khalid mengadakan lawatan ke sekolah angkat UPM, sekolah Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) Kuala Klawang, di sini.